اصل سوم( مخاطب محوری):توجه به سلایق و علایق میهمانان در تمامی مراحل تشریفات و به خصوص در مراحل اسکان و پذیرایی اهمیت دارد.
اصل چهارم(تواضع میزبان): همواره باید نسبت به میهمانان متواضع بود و این تواضع برای همه یکسان باشد و در یک کلام تواضع را جایگزین تبعیض کنید.
اصل پنجم(تقدم میهمان بر میزبان):در تمامی مراحل پنجگانه تشریفات میهمانان بر میزبانان مقدم هستند، چه در پذیرایی چه در نشستن.
اصل ششم(اطلاعرسانی دقیق): اطلاع رسانی به میهمان در مورد برنامههای اجرایی به میهمانان آرامش بیشتری میدهد و همچنین سلایق و علایق آنها را می توان شناسایی کرد.
اصل هفتم(ایمنی): ایمنی جانی و روانی میهمانان مهمترین اهمیت را در بین اصول نقرهای تشریفات دارد و احساس امنیت در محل سکونت میهمانان بیشترین ارزش را داراست. میزبان باید در مقابل حوادث احتمالی جان میهمان را تضمین کند.
اصل هشتم(کنترل پارازیت): کنترل رفت و آمد دستاندرکاران و مسئولان در حین برگزاری مراسم، تا این رفت و آمدها به مدیریت مراسم لطمه نزند و کنترل صدا و مدیریت سکوت که حایز اهمیت هستند.
اصل نهم( نظرخواهی از میهمان): برای شناخت عیوب و نواقص کار در انتهای مراسم یا پایان یافتن دورۀ حضور میهمان باید ارزیابی انجام شود و اظهارنظرهای میهمانان میتواند برآوردی از چگونگی انجام و مدیریت کار مد نظر قرار گیرد.
اصل دهم(مستندسازی و گزارش): با یادداشت نقاط ضعف و قوت اقدامات تشریفاتی و تهیۀ گزارشی برای مدیران مجموعه میتوان به پیشرفت سازمان کمک کرد.